Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a naturprodukt.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez.
Tudjon meg többet…
Elfogadom
Nem fogadom el

Össze-vissza evés következményei

Gyakran puffadsz, fáj a hasad, emésztési zavarokkal küzdesz, vagy levertnek érzed magad? Ezek gyakran a helytelen táplálkozás tünetei.

Egy kicsit ebből, egy kicsit abból, néha keveset, néha sokat...

Az össze-vissza evés megterheli emésztőrendszerünket, hiszen nem tudja, hogy mikor és mekkora étkezésre számíthat. Ezért néha túltermeli, néha pedig épp ellenkezőleg, alultermeli a különféle emésztéshez szükséges

nedveket. Ráadásul minden esetben raktározó üzemmódba kapcsol, mivel nem tudja, mikorra várható a következő adag táplálék. Ez nem csak kellemetlen tünetekkel járhat, de elhízáshoz is vezethet.

 

A rendszer a kulcs:

 

Szervezetünknek szüksége van arra, hogy táplálkozásunkba rendszert vigyünk. Ez nem jelenti azt, hogy szigorú  diétát kell követnünk, mindössze a változatosságra és a több, kisebb mennyiségű étkezésre érdemes odafigyelni.

Napi 5 étkezés lenne az ideális, hiszen a táplálékot kb. 3-4 óra alatt dolgozza fel emésztőrendszerünk.

Javasolt a zöldségek, a gyümölcsök és rostban gazdag élelmiszerek fogyasztása, melyek mind elősegítik emésztőrendszerünk egészséges működését. Mindemellett a probiotikus és prebiotikus termékek fogyasztása

sem elhanyagolható, melyek bélcsatornánk egészségéről gondoskodnak.

De mi van a családi lakomákkal?

 

Ha kialakítottuk megfelelő étrendünket, akkor is előfordulhat egy- egy nagyobb, családi étkezés. Ilyenkor érdemes előre felkészülni a zsírosabb falatokra. Az articsóka természetes módon járul hozzá a vér triglicerid szintjének fenntartásához, és a normális emésztéshez. Fogyasztásával a nehezebb ételekkel is könnyebben megbirkózol

majd. Vegyél be Cirkulin Articsóka drazsét,és ints búcsút a kellemetlen emésztési panaszoknak

Díjazzuk a hűséged!
Szeretnénk Önnek meghálálni, hogy hűséges és aktív vásárlónk, ezért megalkottunk egy törzsvásárlói rendszert. Minél többet vásárol egyre nagyobb kedvezményt biztosítunk.
Tudjon meg többet a programról.
Hűségprogram

Blog

Az alábbi viszonteladóinknál is megvásárolhatja a terméket.
Bővebben
Idén tizenegyedik alkalommal ült össze a jelenleg 24 tagú, független szakemberekből álló bizottság, amely DR. THEISS márkánkat 9. alkalommal is érdemesnek találta a Superbrands védjegy viselésére 2018-ban is.
Bővebben
Úgy vettük észre, hogy a bőrhámlasztó zoknitól sokan idegenkedtek. Pedig nem kell :) Ezt bloggertesztekkel szeretnénk Nektek bizonyítani. Ne ez az egyetlen lépcsőfok válasszon el a pihe-puha talpaktól! Ebben a cikkünkben elkezdtük összegyűjteni, hogy a hazai bloggerek hogyan látják a terméket.
Bővebben
Ne maradjon le az egészségről!
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le akcióinkról és újdonságainkról!
Feliratkozom