slider
Parasoftin Parasoftin
Kozmetikum
www.naturprodukt.hu/parasoftin
Keresse a gyógyszertárakban és gyógynövényboltokban, valamint a dm és ROSSMANN üzleteiben.
Cukorbetegségben, lábgombában vagy ekcémában szenvedő betegek nem használhatják.
Forgalmazza: Naturprodukt Kft. 2046 Törökbálint, DEPO, Pf. 8 Tel.: 06 23 511 337

Kiszáradás, bőrkeményedés:
Miért „jár” jól a lábunk a nyárral?

 

A forró nyári időszakban nagy hangsúly helyeződik a lábunkra, a bélelt lábbeliknek búcsút intve ugyanis előkerülnek a papucsok, szandálok és a kis topánkák. A télen meleg csizmákba bújtatott lábaink ilyenkor gyakran bőrkeményedéstől szenvednek, azonban egy egyszerű és kényelmes lábápolási rutinnal gyorsan elejét vehetjük a problémának, hogy talpunk ismét tündökölhessen a szebbnél szebb lábbelikben.
A titok: Parasoftin bőrhámlasztó zokni, amely lehámlasztja az elszarusodott réteget, és puhává varázsolja a bőrt. Használjuk 10-14 nappal strandolás előtt, hogy az elhalt hámsejtek teljesen eltűnjenek, így csak a bársonyos, puha bőrréteg marad a megújult talpunkon.

 

Bársonyos léptek. Parasoftin
line
Termék

Parasoftin - Bőrhámlasztó zokni: innovatív megoldás a talp bőrének intenzív és kényelmes ápolására.

A talpbőrkárosodás súlyosságától függően a Parasoftin összetevői behatolnak a talp bőrébe, felpuhítják az elszarusodott réteget és lehámlasztják a bőrkeményedéseket. Az AHA/BHA savak hatékonyan stimulálják a bőr regenerációját és a bőrmegújító folyamatokat. A komplex kivonatok, (méz- és növényi kivonatok: kaktusz, körte, golgotavirág gyümölcse, citrom, szőlő és ananász) az urea és az allantoin hidratálják a száraz bőrt, elősegítik a bőr regenerációját és az új bőr felépítését, valamint a bőr bársonyossá és puhává válik. A hámlasztó zokni gondosan válogatott összetevői biztosítják a láb intenzív hidratáltságát, bársonyosságát és puhaságát. Az alkalmazást követően a talp bőrének hámlása körülbelül a 4. napon várható. A lehámlott  bőrréteget óvatosan távolítsa el, ne tépje be! A teljes regeneráció általában 7-12 nap után következik be. A hámlás ideje alatt zokni és cipő viselése javasolt.

Hol kaphatók?
Gyógyszertárakban és gyógynövényboltokban